Archive for month: February, 2020
برگزاری هشتمين همايش ملي مهندسي ايمني و مديريت HSE
/0 Comments/in اخبار شرکت, فارسی, همایش /by سوگند افروندهشتمين همايش ملي مهندسي ايمني و مديريت HSE در تاریخ 13 الی 15 اسفند ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و مرکز طراحی فرآیند،ایمنی و کاهش ضایعات برگزار خواهد شد.
دفتر ملی سازمان جهانی ایمنی در ایران به عنوان حامی و آقای دکتر مجید علی زاده به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی این رویداد، در این همایش حضور خواهند یافت.
آقای دکتر مجید علی زاده مدیر عامل شرکت مهندسی پایش سیستم مهر و مدیر دفتر سازمان جهانی ایمنی WSO در اتریش طی جلسه کمیته علمی این رویداد که در تاریخ 25 دی ماه برگزار گردید بعد از اشاره به سوابقی از جمله برگزاری اولین Startup Weekend در مهر ماه سال 1398 و در كشور و نیز عضویت در كمیته School Safety سازمان جهانی ایمنی WSO موضوعاتی از جمله اهداف هفده گانه توسعه پایدار و اهمیت رهبری را مطرح كردند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک های زیر مراجعه فرمایید:
http://cpslconf.ir/fa/
جهت دسترسی به فایل گزارش کمیته علمی به لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://cpslconf.ir/fa/news.php?rid=42
برگزاری دوره آموزشی آمادگی پیش از آزمون Preparation on NEBOSH IGC Exam
/0 Comments/in آموزش, اخبار شرکت, فارسی /by سوگند افروندبرگزاری دوره آموزشی آمادگی پیش از آزمون Preparation on NEBOSH IGC Exam
-
مدرس: آقای دکتر مجید علی زاده
-
زمان برگزاری: اسفندماه1398
-
مدت برگزاری دوره : 10 روز
-
مکان برگزای: تهران
-
هزینه ثبت نام : 1350 دلار آمریکا
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید:
88332336
ویروس مهلک کرونا و راه های پیشگیری از ابتلا به آن
/0 Comments/in اخبار شرکت, فارسی, همایش /by سوگند افرونداصطلاحا کروناویروس به انواع ویروس هایی گفته می شود که با علائم تنفسی خفیف تا شدیدی همراه است. ویروس کرونا باعث ایجاد بیماری های شبیه سرما خوردگی ، MERS، SARS و بیماری به نام Cov-2019 که اخیرا شیوع پیدا کرده است، می شود. این ویروس ها در صورت عدم کنترل و درمان به موقع باعث تهدید زندگی شما می شود. اگر علائمی مانند سرفه، عطسه، تب و تنگی نفس دارید حتما به پزشک مراجعه کنید. هنوز برای درمان ویروس کرونا دارویی کشف نشده است ولی با راهکارهایی که در ادامه ارائه داده ایم می توانید آن را کنترل کنید.
علائم ویروس کرونا را بشناسید.
- آبریزش بینی، گلودرد، سرفه، سردرد، تب، خستگی و سایر علائم سرماخوردگی که بیشتر از یک هفته طول بکشد نیاز به پیگیری جدی دارد.
- برخی ویروس های کرونا باعث بروز علائمی مانند سردرد و درد بدن مشابه آنفولانزا هستند. مراقب سردرد و درد مفاصل و ماهیچه های خود باشید.
- تب بالای 38 درجه سانتی گراد همراه با لرز از دیگر علائم این ویروس است.
- ویروس کرونا تازه کشف شده در چین با علائم شدید تنفسی مانند سرفه و تنگی نفس و تب همراه است. سرفه معمولا 2 تا 7 روز پس از شروع علائم اولیه ایجاد شده و سرفه ها معمولا خشک هستند.
- ویروس جدید کرونا در نهایت منجر به ذات الریه شده که علائمی مانند درد قفسه سینه، تنگی نفس، تب و درجه حرارت غیرمعمول بدن، خستگی و سرفه خلط آور باشد.
- گاهی اوقات کرونا ویروس با علائم دستگاه گوارش مانند تهوع، استفراغ و اسهال همراه است. این علائم معمولا در 10 تا 20 درصد افراد مشاهده می شود.
دریافت مراقبت های پزشکی برای درمان ویروس کرونا
اولین کار تماس با اورژانس و مراجعه با پزشک است.
عفونت کروناویروس می تواند به شدت خطرناک و کشنده باشد. اگر اخیرا در تماس با افراد مشکوک به این بیماری یا حیوانات بوده اید، یا به مناطقی سفر کرده اید که این ویروس شیوع پیدا کرده و علائمی مشاهده نموده اید سریعا به پزشک مراجعه کنید.
اگر علائم شدیدی دارید یا گمان می کنید که به کروناویروس مبتلا هستید، برای تشخیص ویروس کرونا نیاز به انجام آزمایشات پزشکی توسط پزشک است. پس از بررسی علائم و آزمایشات پزشک درمان ویروس کرونا را آغاز می کند.
در منزل بمانید و به خوبی از خود مراقبت کنید.
هنوز درمان ویروس کرونا کشف نشده است. اگر پزشک تشخیص دهد که به ویروس کرونا مبتلا هستید، از شما می خواهد در منزل بمانید و از شیوع ویروس کرونا پیشگیری کنید. بنابراین از هرگونه فعالیت در محل کار، مدرسه و اطراف خانه خود خودداری کنید.در حال حاضر دارویی برای درمان ویروس کرونا وجود ندارد، پس تنها کاری که بهتر است انجام دهید، استراحت به میزان کافی و مراقبت از خود است. استراحت کافی به بدن کمک کرده تا در برابر عفونت مبارزه کرده و بهبود یابد.
از داروهای کاهش درد استفاده نمایید.
اگر علائمی مانند بدن درد، سردرد یا تب دارید، با داروهایی مانند استامینوفن، ایبوپروفن یا ناپروکسن درد را کاهش دهید. اگر سن شما بالا 18 سال است می توانید از آسپرین برای کاهش تب و مسکن استفاده نمایید. هرگز به کودکان زیر 18 سال آسپرین ندهید زیرا ممکن است به وضعیت خطرناک تری مانند سندروم ریه مبتلا شوند.
از دوزهای تجویز شده توسط پزشک استفاده کرده و نه کمتر و نه بیشتر!
برای کاهش سرفه و گلودرد از دستگاه بخار استفاده کنید.
یک مرطوب کننده هوا یا دستگاه بخار به تسکین گلودرد، ریه ها و باز شدن مجرای بینی کمک می کند. بهتر است هرجای منزل که می دانید یک دستگاه مرطوب کننده هوا قرار داده، مخصوصا در شب بیشتر از این دستگاه استفاده کنید.
دوش آب گرم نیز با برای تسکین علائم ریه و سینوس ها و درمان ویروس کرونا مفید است.
به میزان کافی مایعات بنوشید.
زمانی که بیمار هستید به طور عادی آب بدن کاهش می یابد. برای بهبود و درمان ویروس کرونا بهتر است به میزان کافی آب و مایعات دیگر مانند سوپ، چای، آبمیوه طبیعی، آب لیمو و … مصرف کنید. مایعات علاوه بر تامین آب بدن، سرفه و گلودرد را نیز تسکین می دهد. برخی از انواع ویروس های کرونا مانند MERS، SARS و Cov-2019 می توانند به مرگ منجر شوند. در صورت بروز علائم شدید مانند مشکلات تنفسی و درد قفسه سینه حتما با اورژانس تماس بگیرید. شایع ترین عارضه عفونت کروناویروس ذات الریه است. برخی علائم شدیدتر باعث نارسایی کلیه نیز می شوند.
چطور از عفونت های ویروس کرونا پیشگیری کنیم؟
چون این بیماری هنوز قابل درمان نیست بهتر است تا حد ممکن با پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا از شیوع آن جلوگیری کنید..
- اگر یکی از شما یا اعضای خانواده تان به ویروس کرونا مبتلا است تا حد امکان از نزدیک شدن به او خودداری کنید. در تماس با افراد حتما از ماسک استفاده کنید و دائم دست های خود را بشویید.
- تمام ذرات معلق در هوا در کنار فرد مبتلا آلوده است پس از دست دادن، بوسیدن، بغل کردن و نشستن در اطراف آن ها در زمان طولانی خودداری کنید.
- ظروف و وسایل فرد آلوده را کاملا جدا کنید و آن ها را مرتب با آب داغ و مواد شوینده تمیز کنید.
- این ویروس از طرق حیوانات قابل انتقال است. پس اگر با حیوانات مزرعه و غیرخانگی در ارتباط هستید بهتر است مرتب دست های خود را با دقت بشویید.
- تا جای ممکن از خوردن مواد غذایی خام خودداری کنید. مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، بوقلمون و … را به میزان کافی و در حرارت مناسب بپزید. سعی کنید حتما از شیر پاستوریزه استفاده نمایید.
- دستان خود را مرتب با آب گرم و صابون بشویید. شستن دست یکی از راه های جلوگیری از شیوع بیماری و ویروس کرونا است.
- سعی کنید تمامی سطوح در تماس آلودگی را دائم ضدعفونی کنید.
- در مواقع عطسه و سرفه، دهان و بینی خود را بپوشانید. از سریع ترین راه های انتقال ویروس کرونا انتقال در هوا است. بالافاصله پس از استفاده از دستمال و ماسک آن ها را در کیسه زباله بیندازید.
- از لمس چشم، دهان و بینی خود خودداری کنید.
نحوه صحیح استفاده از ماسک های تنفسی جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا
Interesting links
Here are some interesting links for you! Enjoy your stay :)Pages
- About LETRINA
- Introduction
- Landing Page
- آمار لحظه ای COVID 19
- آموزش
- از حوادث بیاموزیم
- اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار
- بانک رزومه
- برنامه سرویس و نگهداری وب سایت
- پکیج های تصفیه فاضلاب و بازیافت آب
- تالار گفتگو
- تماس با ما
- خانه
- خدمات
- خدمات بازرسی فنی
- دانلود
- درباره ما
- درخواست آنلاین خدمات
- روشهای ارسال
- سبد خرید
- سنجش و ارزشیابی آلاینده های زیست محیطی
- سوالات متداول
- سوالات متداول / راهنما
- شبیه سازی
- شبیه سازی با PHAST
- صفحه فروشگاه
- صفحه کاربری
- صفحه مورد نظر پیدا نشد
- طراحی تهویه
- فرصت های شغلی
- کمک
- کووید-19
- مشاوره فنی و تخصصی تعالی HSEQ
- مشاوره مدیریت ریسک ، حوادث و بحران
- مشتریان
- مطالعات ارزیابی پیامدهای زیست محیطی
- معرفی کارکنان
- معرفی گروه کاسپین
- ممیزی و استانداردها
- نقاط ارایه خدمات کشوری
- وبلاگ نوشته ها و اخبار
- سرآغاز
- سرآغاز
- پرداخت
Archive
- March 2020
- February 2020
- January 2020
- December 2019
- September 2019
- March 2019
- January 2019
- December 2018
- November 2018
- October 2018
- September 2018
- August 2018
- July 2018
- June 2018
- May 2018
- April 2018
- March 2018
- February 2018
- January 2018
- December 2017
- September 2017
- August 2017
- July 2017
- May 2017
- September 2016
- August 2016
- June 2016
- October 2015
- August 2015
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- February 2015